top of page

Ekipa Katja Dance Company družno na predstavo MN Dance Company: Perpetuum Mobile

Priznamo - čisto smo "nori" na MN Dance Company, saj so pravzaprav "nori" oni! Pa seveda na tak pozitiven način.

29. marca bodo ponovno gostovali v Ljubljani, tokrat s predstavo Perpetuum Mobile. Gre prav gotovo za najboljše slovensko skupino svojega plesnega žanra in prav vsak njihov izdelek je nekaj posebnega. Naš prispevek po ogledu predstave Ikarus si lahko ogledate tukaj.


Zato smo se tokrat v plesni ekipi KDC dogovorili, da skupaj obiščemo predstavo Perpetuum Mobile in si izmenjamo videnja ob popredstavnem klepetu. Da se naučimo nekaj novega in da delimo s plesalci na odru vzdušje v dvorani, tokrat kot gledalci. Tako bo naša 13-članska plesna druščina obiskala Cankarjev dom in se predala ponovnem plesnemu presežku.

Foto: Damir Ipavec

Zaplesali bodo Marco Arzenton, Noemi Capuano, Rebecca Moriondo, Nastja Bremec Rynia, Dalma Kitley, Francesco Misceo, Eri Nishibara, Robbie Pitt, Michal Rynia, Helén Tamaskó, Luka Vodopivec, Karelis Zambrano, Marta Lo Nigro


Torej vabljeni tudi vi, da si ogledate to plesno predstavo.


Če pa imate čas in voljo v petek 17. februarja ob 20. uri, pa vas vse vabimo tudi na našo plesno predstavo Knjiga v Center kulture Španski borci v Ljubljani, s katero bomo pomagali Zavodu VID za pomoč mladim v stiski. Vabljeni, "fajn bo" je rekel naš tehnik!

23 views0 comments

Comments


bottom of page