top of page

Žužemberk - prisrčna hvala

Petek je, konec tedna. Dan, ki se ga mnogi najbolj veselijo. Za nas pa je ta dan nekaj prav posebnega. Ob rani uri smo se namreč odpravili še na zadnjo postajo naše tridneve mini turneje z otroško plesno pravljico Pomislite na nas! - v Žužemberk, bolj natančno na njihovo osnovno šolo. Promet nam je bi naklonjen in na vratih nas je z velikim nasmehom že čakala vzgojiteljica Lili, kateri se moramo prav posebej zahvaliti za organizacijo uprizoritve.

Sedaj smo že uigrano moštvo in vsak ve, kako se pripravi za nastop. Počasi se je športna dvorana šole pričela polniti. Otroci v spremstvu vzgojiteljic, pa učiteljice, pa ravnateljica šole, celo župan je prišel.

In smo začeli! Otroci so navdušeno ploskali in migali ob zvokih in plesu naših živalic, ki so ogrele parket dvorane, Glasba je napolnila prostor in srčke malčkov in vidno so "padli v predstavo". Pravijo, da jih je bilo dobrih 200! Celo kuharice so kukale izza zavese:)

Hitro je minilo. Prehitro! Še župan je priznal, da se je vklopil v ta trenuek brezskrbnosti, umetnosti glasbe, giba in sporočil predstave. In lepo mu je bilo!

Nam pa seveda tudi. Izredno uživamo, ko se lahko ob tako nenavadnih urah in krajih med seboj družimo in narišemo nasmehe na lica otrok s tem, kar tako radi počnemo.

In danes na hodniku že stojijo paketi pomoči za Zavetišče Ljubljana, katerim namenjamo našo pomoč ob uprizoritvah. Kar trije paketi hrane za zapušene male živali. Upamo, da jim pride prav!

Tako, počasi se bliža konec leta. Še dve uprizoritvi naših predstav nas čakajo. Pazite nase in na soljudi pomislite tudi na male živeli, preden vas prime uporabiti pirotehniko. Raje pridite na našo predstavo ali pa nam namenite vašo donacijo, ki jo bomo skrbno uporabili za naše prihodnje delovanje Katja Dance Company.

38 views0 comments

コメント


bottom of page