top of page

Življenje je vrednota - The movie! iz domačega naslonjača

Žal smo prejeli dopis občine Šentjur, kjer smo ravno pričeli s promocijskimi aktivnostmi za naša sobotna dogodka 27. novembra, ko smo želeli zaplesati plesno pravljico Objemi drevo! in predvajati zvečer film Življenje je vrednota - The movie!. V dopisu so nas obvestili, da moramo žal naši prireditvi prestaviti za nedoločen čas zaradi slabe epidemiološke slike.


Tako naših predstav 27.novembra ne bo. Takoj ko bo mogoče, pa javimo nov termin.


V novem obdobju, ko odri takole zapirajo svoja vrata, je za vse uprizarjajoče umetnike zazevala velika praznina prostora in okolja, kjer prikazujemo in pripovedujemo naše umetniške zgodbe. Z namenom, da lahko še naprej ohranimo stik z gledalci, pa čeprav neoseben, si štejemo v veliko čast, da nas spustite preko malih ekranov v svoje dnevne sobe in nam tako namenite vašo pozornost in čas ter nas z ogledom plačljivih vsebin podprete v našem delovanju, da tako pokrivamo stroške produkcije, vaj in vsega, kar spada zraven. Ogled videa preko malih in velikih ekran je dodatna komplementarna ponudba naše male plesne hiše in morda odpre vrata do nas vsem tistim, ki nas morda na drugačen način ne morejo spoznati.


Vabimo vas, da si naše video stvaritve pogledate in morda doživite novo dimenzijo pogleda našega ustvarjanja. Ker smo na tem področju še novi, bomo veseli vaših vzpodbudnih besed in komentarjev, mi pa se bomo potrudili, da vam pričaramo lep večer.

Iskrena hvala!

Ekipa Katja Dance Companyコメント


bottom of page