Ples osvobaja in združuje:)

Včasih se zalotimo, da bi se radi pridružili kakšni skupini in zaplesali, pa nimamo dovolj poguma ali pa se ne počutimo najbolj udobno v svoji koži in mislimo, da nas bodo drugi opazovali in se primerjali z nami. Vsi pa radi poslušamo glasbo in na nekatere skladbe bi z veseljem zaplesali, zato se mi pridružite na plesnih druženjih PlesNiGreh, kjer se bomo družile, plesale, "norele", se zabavale, smejale, umirjale in si dovolile biti take, kot smo - z napakami, ampak ponosne nase.

Kdaj: Plesna druženja PlesNiGreh bodo potekala vsak četrtek od 18. do 19. ure s pričetkom v četrtek, 5. septembra, 2019 pa do 30. junija 2020.


Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe.

Cena: 25 EUR na mesec za predvidoma 4 vaje. Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino za en mesec. Za vpis dveh ali večih otrok iz iste družine odobrimo 10% popust za drugega otroka. Prav tako odobrimo 10% popust staršem za vpis v naše druge plesno vadbene programe.

Program: 

Preprosto ogrevanje ob koreografiji, plesanje različnih koreografij na všečne skladbe, učenje preprostih koreografij za kakšen nastop na naših Plesnih miniaturah.


Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599 

Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.

Spletni medijski pokrovitelj predstav je Parada plesa.

Tel. +386 41 649 599

katjadanceco@gmail.com

Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

Studio:

Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana

© since 2017  Katja Dance Company.