Plesni greh.png

Ples osvobaja in združuje:)

Včasih se zalotimo, da bi se radi pridružili kakšni skupini in zaplesali, pa nimamo dovolj poguma ali pa se ne počutimo najbolj udobno v svoji koži in mislimo, da nas bodo drugi opazovali in se primerjali z nami. Vsi pa radi poslušamo glasbo in na nekatere skladbe bi z veseljem zaplesali, zato se mi pridružite na plesnih druženjih PlesNiGreh, kjer se bomo družile, plesale, "norele", se zabavale, smejale, umirjale in si dovolile biti take, kot smo - z napakami, ampak ponosne nase.

Kdaj: Plesna druženja PlesNiGreh bodo potekala vsak četrtek od 18. do 19. ure s pričetkom v četrtek, 5. septembra, 2019 pa do 30. junija 2020.


Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe.

Cena: 25 EUR na mesec za predvidoma 4 vaje. Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino za en mesec. Za vpis dveh ali večih otrok iz iste družine odobrimo 10% popust za drugega otroka. Prav tako odobrimo 10% popust staršem za vpis v naše druge plesno vadbene programe.

Program: 

Preprosto ogrevanje ob koreografiji, plesanje različnih koreografij na všečne skladbe, učenje preprostih koreografij za kakšen nastop na naših Plesnih miniaturah.


Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599 

Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.