Novice

Pričetek prodaje vstopnic za predstavo v Celju

Celje – Z velikim veseljem vam sporočamo, da so vstopnice za celjsko predstavo 9. septembra ob 20. uri na voljo v TIC CELJE na Glavnem trgu 17. Delovni čas:od ponedeljka do petka: 10.00 do 19.00sobota, nedelja in prazniki: 10.00 do 17.00Kontakt tudi na @: tic@celje.siT: +386 3 428 79 36Pridite in podprite Ustanovo Mali vitez, saj jim bomo na predstavi predali zbrana sredstva. Celje - knežje mesto - vabljeni na ganljivo dobrodelno gledališko multimedijsko plesno predstavo

Bled - HVALA!

HVALA! Z eno besedo hvaležnost, ki jo čutimo po sobotni predstavi na Bledu, ki je bila obenem tudi zadnja v tem nizu pred nadaljevanjem v septembru. Publiko je nagovoril župan Bleda, gospod Janez Fajfar, ki je besedo predal varuhinji človekovih pravic RS, gospe Vlasti Nussdorfer, in predsednici Sveta ustanove Mali vitez, gospe Metki Šturm, ki je predstavila delovanje in vlogo ustanove. Posebno čast pa čutimo ob sodelovanju ekstremnega maratonca Bogomir Dolenca, s katerim smo združili moči. 
Predstavil in napovedal je namen projekta 42/42 - 42 maratonov v 42 dneh - vsa zbrana sredstva bodo donirana Ustanovi Mali vitez!
Tako se je tudi peta predstava končala s stoječimi ovacijami, solzami, veseljem in občutkom, da se je oder zlil s publiko in da smo odšli s prečudovitega Bleda bogatejši. Spremljajte našo spletno in facebook stran, saj bomo v kratkem napovedali nekaj novosti. 

Tudi na Bledu Klara Jazbec v živo

Tudi na Bledu bo z nami v živo pela Klara Jazbec. Še razlog več, da nas pridete pogledat in podpret Ustanovo Mali vitez 17.6.2017 ob 20 uri v Festivalno dvorano na Bledu

Tudi Šentvid je bil na nogah

Ko plesalec/-ka stopi na oder, začuti vznemirjenje in to traja skozi celotno predstavo. Vsak gib je izraz čustev in prostor postane list papirja, kamor piše svojo plesno zgodbo. Včeraj v Šentvidu je dobrodelna plesna zgodba Življenje je vrednota potovala skozi Ljudski dom Šentvid do polne dvorane in občinstvo je dihalo z nami. Ob priklonu čuti plesalec/-ka ponos in stoječi aplavz je dokaz, da je sporočilo ganilo in nagovorilo gledalce. Hvala Šodr Teater, da ste nas gostili in hvala gledalcem za vaše objeme in čestitke po predstavi!

Izjemen odziv na Vrhniki

Tudi tretjič polna dvorana na Vrhniki in stoječe ovacije ob aplavzu. Solze sreče in hvaležnosti, da smo lahko spet pomagali in izročili denar Mali vitezinji Jeri in da nas je poleg ga. Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic, nagovoril tudi Mali vitez Martin Rupnik. Mi smo uživali v prekrasnem kulturnem hramu - Dom Ivana Cankarja in se povezali z izjemno publiko na Vrhniki.

Predstava tudi na Bledu 17.6.2017

Plesna predstava Življenje je vrednota bo uprizorjena 17.6.2017 v Festivalni dvorani na Bledu. Naročite se na novice in nas spremljajte

Stoječe ovacije v Dolskem!

Že drugič zaporedoma stoječe ovacije ob koncu naše dobrodelne plesne predstave Življenje je vrednota. Predstava se je spet dotaknila mnogih med vami in s tem smo ponovno dobili potrdilo, da smo ustvarili plesno zgodbo, ki je nekaj posebnega, ganljivega in je segla do vaših src.

Hvala Dolsko! V čast nam je, da smo Barbari - vitezinji izročili donacijo.

Nakup vstopnic za predstavo 20. 5. 2017 v Kulturnem domu Dolsko - Dol pri Ljubljani

Ne zamudite nas na odru Kulturnega doma Dolsko - Dol pri Ljubljani - gostja Klara Jazbec - 20. 5. 2017 ob 20:00. Vstopnice - na Eventimovih lastnih prodajnih mestih in preko spleta - http://www.eventim.si/…/zivljenje-je-vrednota-do…/event.html. Rezervacija vstopnic možna tudi preko maila Leon.Tabor@dol.si ali katjadanceco@gmail.com.

Premiera 16.5.2017 v Španskih borcih v Ljubljani je razprodana!

Dragi obiskovalci. Obveščamo vas, da je predstava v Španskih borcih 16.5.2017 razprodana! Vabimo vas, da kupite vstopnice za našo predstavo na naslednjih odrih:

-Dol pri Ljubljani - Kulturni dom Dolsko (gostja Klara Jazbec) 20. 5. 2017 ob 20:00

-Vrhnika - Dom Ivana Cankarja (gostja Klara Jazbec) 3. 6. 2017 ob 19:30

-Ljubljana - ŠODR teater - Ljudski Dom Šentvid 10. 6. 2017 ob 19:30

-Bled – Festivalna dvorana 17. 6. 2017 ob 20:00

4.2.2017 - Dan boja proti raku

Ranil je moje telo in dušo,
ampak se borim!
Kljubujem bolezni in živim!
 

Rak je bolezen sodobne družbe. Pogosto slišimo, da za rakom zboli vedno več ljudi. Ne izbira ne po spolu ne po starosti. Prikrade se tiho in spremeni življenje.

Na premieri 16. 5. 2017 bo kot posebna gostja sodelovala tudi Klara Jazbec, ki smo jo spoznali v šovu SLOVENIJA IMA TALENT (2016) s skladbo Milijon In Ena. Celoten izkupiček bo doniran ustanovi Mali vitez.

V soboto, 24. 3. 2017, sem s člani ustanove Mali vitez, ki pomaga ozdravljenim od raka, preživela čudovit plesni dopoldan.

Please reload