Katja Dance Company

produkcija plesnih predstav in plesni studio

Poslanstvo Katja Dance Company produkcije je:

  • da s plesno umetnostjo opozarja na vsakdanje točke v življenju, ki se pomembno​ dotikajo našega življenja in okolja

  • da omogoča plesno infrastrukturo mladim umetnikom, ki želijo živeti svojo plesno umetnost na odrih, obenem pa dati odrom in publiki kvalitetno vsebino

  • da namenja sredstva iz plesnih predstav za humanitarne vsebine

 

Plesni studio na Letališki cesti 27 v Ljubljani je varno zatočišče ljubiteljev vadbe in plesa,

  • ki želijo spoznavati nove ljudi, ki jih povezuje lepota gibanja in pozitivna energija;

  • ki želijo obnoviti svoje znanje plesa ali z njim popolnoma na novo začeti;

  • ki si želijo postaviti svoje telo in duh v harmonijo lepote gibanja;

  • ki želijo zgraditi in ohranjati zdravo telo in duha, ter vzpostaviti reden režim vadbe 

  • ki imajo morda močno željo stopiti tudi kdaj na oder​.

Naši plesni dvorani je možno tudi najeti.  Več informacij na NAJEM DVORANE

Ustanoviteljica KDC Katja Vidmar je plesalka, koreografinja in avtorica plesnih predstav, sicer profesorica slovenščine. Veliko časa namenja raznim plesnim/umetniškim/športno gibalnim projektom, med njimi izstopajo:

Vadbe v našem plesnem studiu:

 

Torek od 17. do 18. ure - Balet za otroke

Torek od 18. do 19. ure - Jazz Fusion 

Nedelja od 19. do 20.30 ure - Balet za odrasle

Čarobne urice za otroke - mesečne delavnice

Plesalnica za otroke - mesečne delavnice

Vabljeni, da se nam pridružite tako začetniki vseh starostnih skupin, kot tudi nekdanji plesalci, ki si želite svoj prosti čas, um in telo nameniti liričnim gibom. Z vami bo koreografinja, ustvarjalka plesnih gledaliških predstav in plesalka Katja Vidmar s svojo ekipo.

 

Za prijave in informacije nas pokličite na 041 649 599 ali nam pišite na katjadanceco@gmail.com.

 

Naš plesni studio se nahaja v Ljubljani na Letališki cesti 27 poleg BTC

 

Vabljeni!

82109256_642427436590257_107236369784373

1. februarja bomo v našem studiu gostili plesalko in koreografinjo Anjo Robida, ki je prav gotovo ena bolj vidnih akterjev na Jazz sceni. Pridružite se ji na 3 urni Jazz delavnici.

Jazz Open klas z Anjo Robida

Contemporarz workshop.png

9. novembra bomo v našem plesnem studiu že tretjič gostili Contemporary workshop z izredno plesno ustvarjalko Nastasjo Štefanič iz Zagreba. Število prijav je omejeno. Prijava

Contemporary workshop

Screenshot1.jpg

Najlepša hvala vsem vam, ki ste naši Katji namenili vaš glas in tako pomagali k naslovu Najbolj pravljične plesne ustvarjalke v glasovanju bralcev plesnega spletnega portala Paradaplesa.si, ki se jim Katja iskreno zahvaljuje za nominacijo in nagrado. 
Katjina ekipa pa ne počiva in se je po kratkem oddihu zopet vrnila v plesno dvorano k ustvarjanju tega, kar najbolj ljubi - ples! Veseli bomo ponovnega snidenja z vami na slovenskih odrih in v naši dvorani.

Katja Vidmar - naj pravljična plesna ustvarjalka

20170206 Netica Podpis pogodbe 011_pe.jp

Brez podpore v umetnosti ne gre, zato bi se še posebej radi zahvalili in izpostavili podjetja, ustanove  in posameznike, ki so nas poslušali, nas slišali in razumeli ter nam pomagali s svojim prispevkom. Če bi se jim želili pridružiti tudi vi z vašim sodelovanjem in podporo, nam prosimo pošljite kratko sporočilo na katjadanceco@gmail.com

NAS ŽELITE PODPRETI?

Parada plesa​ - Katja Dance Company izbrani za Naj plesno skupino 2018 v okviru glasovanja za Naj plesne zvezde leta 2018​​

NAJ-PLESNA SKUPINA 2018

ZOK_6676_pe.jpg

Plesalci, ki si želite nastopati na odrih v produkcijah Katja Dance Company, pokličite nas!

IŠČEMO PLESALCE IN PLESALKE!

29.jpg

Organizacija plesnih nastopov na vaših dogodkih, video snemanjih po naročilu. Razpolagamo z velikim naborom plesalcev različnih stilov in namenov. 

POTREBUJETE PLESNE TOČKE?

Plesalci_predstave_Življenje_je_vrednota

17. avgusta -  Z veliko žalostjo smo poslovili od naslovnega junaka naše predstave, malega Anžeta. V dogovoru z Anžetovo družino s predstavo nadaljujemo, tako da bo Anže še naprej živel v naši zgodbi, ki jo podarjamo pomoči potrebnim in vam draga zvesta publika. V veliko čast nam je, da smemo duh vztrajnosti, prijateljstva, sočutja in neizmernega poguma nositi s seboj, tako kot ga je nosil Anže. In njegov mali lesen metuljček, ki ga je nosil na naših predstavah, bo dobil častno mesto. 

Slovo od Anžeta

DSC07752.JPG

18. avgusta - sredi bele Ljubljane - presenetili smo Valentino in jo popeljali do zaročnega prstana njenega Edina. Oglejte si video tega dogodka in kliknite na spodnjo sliko.

Zaročni plesni Flashmob

KDC Plesne miniature.png

22. 6. 2019 so štirje mladi umetniki plesali svoje plesne miniature ob 20. uri v dvorani Katja Dance Company na Letališki 27! Oglejte si povzetek večera.

PRVE KDC PLESNE MINIATURE

Screen Shot 2019-02-20 at 09.57.44.png

Sodelovanje pomeni nov mejnik delovanja, saj je z izdajo videa preko kanadske platforme Release Promo naše ustvarjanje vidno prvič tudi globalno.

NOV VIDEO SAVAGES

Naš prvi uradni plesni video - cover pesmi Homesick Dua Lippa, ki je sestavni del zgodbe naše celovečerne gledališke plesne predstave Project X

PROJECT X - HOMESICK

IMG_2184 2.JPG

Na voljo je še nekaj terminov v  dvorani - Letališka cesta 27 (145 m2 in 25 m2). Če potrebujete prostor za vadbo, delavnico, srečanja ali predavanja, nas pokličite. 

ODDAMO PLESNE DVORANE

DSC01784_pe ocean bag Katja Dance Compan

Našo plesni pravljico za otroke od 2 do 10 let Na pomoč! lahko sedaj tudi naročite za izvedbo v vaših ali naših prostorih. Ekološko zavedanje skozi plesno pripoved osvešća najmlajše!

NAROČILO IZVEDBE PLESNE PRAVLJICE

Katja Dance Company

Ljubljana, Letališka 27

Prijave in dodatna vprašanja pošljite na

katjadanceco@gmail.com
ali nas pokličite na:

041 649 599.