Jazz Fusion 1920 1005 (1).png

REPERTOAR

s Katjo Vidmar

Ste plesalec/plesalka po duši?

Ste plesali v otroštvu in mladosti in se potem izgubili v drugih trenutkih, ampak se vsake toliko časa v vas zbudi občutek, ko bi z veseljem vstopili v plesno dvorano in med sebi enakimi zaplesali? Pridužite se nam nekdanji plesalci in plesalke in tudi tisti, ki bi radi plesali lirični jazz, ki je značilen za nas. Skupaj bomo ustvarili plesno zgodbo ...

Kdaj: vsak četrtek ura in pol ob 17:30 (s pričetkom septembra 2022)
Program izvaja - Katja Vidmar, koreografinja, plesalka, avtorica predstav in ustanoviteljica Katja Dance Company

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.

Cena: 40 EUR na mesec
Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono (360 EUR) in s tem prihranite in se motivirate. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10 % popust za drugega vadečega. 

Program: 
Plesali bomo plesne zgodbe od liričnega jazza, fusiona drugih plesnih zvrsti, do energičnih ritmov in izraznih koreografij, se podali od najosnovnejših elementov do zahtevnih gibov, ki osupnjejo. Morda pa nastopimo tudi na plesnih miniaturah ali celo predstavi?

Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.