Ste plesalec/plesalka po duši?

Ste plesali v otroštvu in mladosti in se potem izgubili v drugih trenutkih, ampak se vsake toliko časa v vas zbudi občutek, ko bi z veseljem vstopili v dvorano in med sebi enakimi zaplesali? Pridužite se nam nekdanji plesalci in plesalke in tudi tisti, ki bi radi plesali liricni jazz. Skupaj bomo ustvarili plesno zgodbo ...

Kdaj: vadba bo potekala vsak torek od 18. do 19. ure s pričetkom v torek, 3. septembra, 2019 pa do 30. junija 2020.


Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe.

Cena: 25 EUR na mesec za predvidoma 4 vaje. Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino za en mesec. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10% popust za drugega vadečega. 

 

Program: 

Plesali bomo plesne zgodbe od liričnega jazza, fusiona drugih plesnih zvrsti, do energičnih ritmov in izraznih koreografij, se podali od najosnovnejših elemntov do zahtevnih gibov, ki osupnjejo. Morda pa nastopimo tudi na plesnih miniaturah?
Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599 

Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.

Spletni medijski pokrovitelj predstav je Parada plesa

Tel. +386 41 649 599

katjadanceco@gmail.com

Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

Studio:

Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana

© since 2017  Katja Dance Company.