Jazz balet 1920 1005.png

JAZZ FUSION ZA ODRASLE

s Saro

Ste plesalec/plesalka in iščete prostor, kjer bi spet svojemu telesu dali možnost, da uživa v gibanju in glasbi? Bi radi obnovili in nadgradili svoje plesno znanje, ker že nekaj časa niste plesali? Se radi družite z ljudmi, ki obožujejo ples in se radi sprostijo?

Pridužite se nam plesalci in plesalke, ki radi plešete jazz, se pa razveselite tudi elementov show-a, afro ritmov in kančka salse. 

Kdaj: vsak torek ob 17:30. uri
Program izvaja - Sara Brčvak, plesalka in koreografka

Kje: Velika dvorana - Katja Dance Company, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe. 
Naš klimatiziran plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L in 27.

Cena: 40 EUR na mesec
Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino enega meseca, obenem pa si tako zadate cilj. Za vpis dveh ali večih članov iz iste družine odobrimo 10 % popust za drugega vadečega. 

Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599.