Pozdravljeni.

Vabimo vaše malčice in malčke, da se nam pridružijo na baletnih uricah, kjer ustvarjamo baletne zgodbe.

Morda poznate tiste iskrive oči, ki zrejo v baletne copatke in vas prosijo, da bi jih peljali na balet? V KDC vpisujemo male balerine in baletnike v starosti od 5 do 10 let.

Kdaj: baletne urice bodo potekale dvakrat na teden (torek in četrtek) od 17. do 18. ure s pričetkom v torek, 1. septembra,  2020 (do 29. junija 2021).


Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke). Vhod s hrbtne strani stavbe.

Cena: 45 EUR na mesec za predvidoma 8 vaj (dvakrat na teden). Če baletka ali baletnik prihaja le enkrat na teden (torek ali četrtek) je cena 25 evrov na mesec. Plačate lahko tudi vadnino za celo sezono in s tem prihranite vadnino za en mesec. Za vpis dveh ali večih otrok iz iste družine odobrimo 10% popust za drugega otroka. Prav tako odobrimo 10% popust staršem za vpis v naše druge plesno vadbene programe.

 

Program: 

Balet za otroke vsebuje vaje, s katerimi preko igre ogrejemo telo, predvsem stopala in roke, se naučimo osnovnih pozicij rok in nog, nekaj baletnih izrazov, hkrati pa bomo ustvarjali plesne pravljice, ki jih bomo predstavili staršem in obiskovalcem dvakrat v letu na mini baletnih nastopih.


Prijave so obvezne na katjadanceco@gmail.com ali po telefonu 041 649 599 

Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna postaja linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.

Spletni medijski pokrovitelj predstav je Parada plesa.

Tel. +386 41 649 599

katjadanceco@gmail.com

Laze 27, 1351 Brezovica pri Ljubljani 

Studio:

Letališka cesta 27, 1000 Ljubljana

© since 2017  Katja Dance Company.