Intenzivni Balet za odrasle (1).jpg

Vabljeni na redno vadbo baleta za vse plesalce in odrasle z očarljivo Metko Beguš, članico baletnega ansambla ljubljanskega baleta.

Balet je odlična osnova za vse plesne zvrsti. Skozi balet se naučimo discipline, elegance in vztrajnosti, hkrati pa je priložnost za odmik v povsem svoj svet. Osvojili bomo osnovne baletne tehnike, ki bodo prispevale k vašemu plesnemu razvoju in boljšemu počutju, napredni plesalci pa se lahko nadgradite in izboljšate vašo tehniko.

  • Začetni tečaj baleta

Cena: 40 EUR mesec (4 vaje/60 minut) - 12 EUR posamezna vaja

Čas trajanja: 60 min

Kdaj? Vsako nedeljo ob 18.00 s pričetkom 1. novembra

Kdo se lahko pridruži?

Prav vsakdo, ki si je kadarkoli želel pobliže spoznati balet, osvojiti osnove, pridobiti na samozavestni drži in nekaj storiti zase in za svojo dušo. Leta definitivno niso pomembna. Če si želiš plesati na klasično glasbo v prijetnem okolju s profesionalno balerino in se ob tem imeti lepo, si lepo vabljen, da se nam pridružiš!

  • Nadaljevalni tečaj baleta

Cena: 40 EUR mesec (4 vaje/90 minut) - 12 EUR posamezna vaja

Kdaj: vadba bo potekala vsako nedeljo od 19. do 20.30 ure

Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke)

Za prijave in informacije nas pokličite na 041 649 599 ali nam pišite na katjadanceco@gmail.com

Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna povezava linij 7L ter 27.

Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.