top of page
Balet n 1920 1080.png

BALET ZA ŠTUDENTE IN ODRASLE - REZERVA ZA NEDELJO

Vabljeni na nadaljevalne ure baleta za vse študente/študentke, plesalce/plesalke in odrasle


Večletno plesanje baleta in nadgradnja baletnega znanja so zagotovo tiste vrline, ki v življenju pomagajo pri drži, odnosu do telesa, vztrajnosti in boljšemu počutju, hkrati pa z izboljšanjem tehnike napredujete in presegate meje. Nedelje z baletom so zato odlična popotnica v začetek tedna


Čas trajanja: 90 min

Kdaj? Vsako nedeljo ob 19.00 (s pričetkom v septembru 2021)

Kje: KDC, Letališka cesta 27, Ljubljana (nasproti MOL črpalke)

Za prijave in informacije nas pokličite na 041 649 599 ali nam pišite na katjadanceco@gmail.com


Naš lepi novi plesni studio je opremljen z baletnim podom, baletnimi drogovi, družabnim prostorom, veliko garderobo, tuši in vrhunskim ozvočenjem. Nahaja se v bližini nakupovalnega središča BTC in le 500 metrov od obvoznice. Pred dvorano so brezplačna parkirna mesta in avtobusna povezava linij 7L ter 27.


Vabljeni, da nas pokličite in nas obiščete.

Kontakt

METKA BEGUŠ

Metka Beguš se je rodila v Ljubljani. S plesanjem baleta je začela v baletni šoli Saša, nato je pri desetih letih z baletom nadaljevala na nižji baletni šoli v Ljubljani pri Alenki Tomc in Darji Sebastian. Pri enajstih letih je prvič sodelovala z SNG Opera in balet Ljubljana v predstavi Pepelka. Leta 2008 je bila sprejeta na Konservatorij za glasbo in balet, kjer so jo poučevali Matej Selan, Tanja Pavlič, Olga Andreeva in Marinka Ribič. Od šestnajstega leta dalje je redno sodelovala z SNG Opera in balet Ljubljana in nastopala v predstavah Labodje jezero, Doktor Živago, La Bayadere, Hrestač- božična zgodba, La Sylphide, Trnuljčica, Don Kihot, Coppelia na Montmartru in drugih. V času šolanja se je redno udeleževala baletnih tekmovanj v Sloveniji in tujini ter baletnih seminarjev. Dodatno se je izpopolnjevala v Madridu, v Centro de Danza Victor Ullate, v Pragi, na Prague Ballet Masterclasses, na Dunaju in v Dresdnu. Sodelovala je z različnimi koreografi: Alexander Ekman, Jiri Bubeniček, Jeroen Verbruggen in drugimi.

bottom of page